deutsch  |   Magyar

Impressum | Elérhetőségünk

Energie Planer Team
Az energiatudatos és fenntartható épületek mérnökei
Dipl.-Ing. Enikö Sariri-Baffia

Ringstraße 26
64342 Seeheim-Jugenheim
Germany
Tel. +49 (0)6151 / 39657-87
Fax +49 (0)6151 / 39657-88
E-Mail: mail[at]passivhaus-info[dot]eu
https://www.energieplanerteam.de
https://www.passivhaus-info.eu

Megjegyzés:

Az Energie Planer Team ügyfeleinek és partnereinek személyes adatait titokban tartja. Az adatfeldolgozási mőveletek a következő módon történnek:

A munkák során z ügyfelekadatei feldolgozásra kerülnek: Ilyen adatok pld. név, cím, e-mail cím vagy telefonszám, illetve a projekt adatai, pl. helyszín címe, annak mőszaki adatai, stb..

Az adatokat csak a megrendelt szolgáltatások nyújtásához vagy a projektmunka megvalósításához szükséges mértékben dolgozzuk fel. A tárolt adatok nem törlődnek automatikusan a megrendelés feldolgozása vagy az üzleti kapcsolat megszünése után. Az üzleti partner azonban kérhet minket annak törlését, feltéve, hogy ez ellen nem szólnakadó- és kereskedelmi törvények, szakmai törvények vagy más törvényes megőrzési előírások.

Az üzleti partner adatait csak azokra a célokra győjtjük,tároljuk és dolgozzuk fel, , amelyek a projekthez szükségesek. A személyes adatokat harmadik félenk nem továbbítjuk az üzleti partner kifejezett beleegyezése nélkül, kivéve, ha ez a szolgáltatások nyújtásához szükséges (pl. alvállalkozók, szaktervezők, közötti projektmunka keretében, stb.). Az információ átvételére jogosult állami intézmények és hatóságok felé történő továbbítás csak a törvényben előírt tájékoztatási kötelezettségek keretében, vagy ha a bírósági határozat tájékoztatási kötelezettséget ír elő.

Az Energie Planer Team megfelelő intézkedésekkel védi az üzleti partner adatait az illetéktelenek hozzáférésétől, és megteszi a szükséges óvintézkedéseket, figyelembe véve a szokásos biztonsági előírásokat. Az üzleti partnerrel az e-mail kommunikáció titkosított. Az Energie Planer Team azonban fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint vagy az üzleti partner kérésére bármikor védje a továbbítandó fájlokat jelszóval.

A BDSG 34. és 35. §-a szerint az üzleti partner információkat, helyesbítést, törlést és adatainak feldolgozásának korlátozását kérheti az Energie Planer Teamtől.

Ha az ügvfél hozzájárult ahhoz, hogy az adatokat megfelelő nyilatkozat szerint feldolgozzuk, a jövőben ezt bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás alapján a visszavonásig végzett adatkezelés jogszerőségét ez nem érinti.

Server-Logs adatokat nem dolgozunk fel és nem adunk tovább. Sütiket nem alkalmazunk.

© 2020 Energie Planer Team fenntart minden szerzői jogot. A weboldal tartalma csak személyes használatra szolgál. Különleges engedély szükséges minden azon szereplő adat felhasználáshoz, különösen a előadáshoz, továbbadáshoz, feldolgozáshoz és sokszorosításhoz, hacsak nincs erre külön engedély. A szabálysértések ellen polgári és büntetőjogi törvények szerint járunk el.

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot: Dipl.-Ing. Enikö Sariri-Baffia, Ringstrasse 26, 64342 Seeheim-Jugenheim Tel. 0049 (0)6151 / 39657-87.

Mi támogatjuk Önt

Örömmel adunk tanácsot új építési és felújítási projektek megvalósításában, önkormányzati épületekben, valamint lakó- és kereskedelmi épületeiben.